Elektriciteit

Algemene elektriciteitswerken & meer Adams Elektro is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, professioneel of particulier en van renovatie tot nieuwbouw. Vanaf het ontwerpplan tot de volledig afgewerkte installatie wordt u als klant zeer nauw betrokken bij het project. Zo slagen wij erin om uw ideeën met onze vakkennis te combineren tot een hoogstaande elektrische installatie.

Wij werken enkel met kwalitatieve merken die hun diensten al reeds bewezen hebben. Voor het schakelmateriaal hebt u de keuze uit diverse merken als Bticino, Niko, Eltako,… Bij de samenstelling van het verdeelbord doen we beroep op merken als Hager en Vynckier.

Voor elk project werken wij de offerte zo gedetailleerd mogelijk uit zodat wij uw installatie kunnen voorbereiden met oog op de toekomst.

Adams Elektro is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, verlichting en domotica zowel professioneel als particulier, van renovatie tot nieuwbouw. Contacteer Adams Elektro vandaag nog en geniet van een excellente service en vakkennis.