Verwarming & Ventilatie

Accumulatoren & convectoren

Adams Elektro is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van statische- en dynamische accumulatoren en convectoren. Deze mogen enkel aangewend worden in verbouwingen of ter vervanging van bestaande elektrische verwarming. Adams Elektro plaatst eveneens warme luchtblazers in de industriële sector. U kunt ook op ons beroep doen voor het berekenen van de warmtevermogens van uw woning of bedrijf.

Ventilatie in de woningbouw is een essentieel punt. De lucht binnenshuis wordt elke dag vervuild door de bewoners (door te ademen, zweten), door hun activiteiten (koken, douchen, verwarmen en roken), maar ook door het huis zelf (radon, vluchtige organische stoffen, verf, detergenten, …). We werken samen met Renson: ventilatiesysteem C (verbouwing), C+Evo en ventilatiesysteem D.

Wij werken enkel met kwalitatieve merken die hun diensten al reeds bewezen hebben. Wij garanderen u een volledige service en onderhoud van installaties van Thermelec en AEG.

Voor elk project werken wij de offerte zo gedetailleerd mogelijk uit zodat wij uw installatie kunnen voorbereiden met oog op de toekomst.