Verlichting

Lichtstudies & lichtinstallaties

Adams Elektro is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aangepaste lichtinstallaties, zowel binnen als buiten. Wij houden rekening met uw wensen, maar geven u hierbij graag ons lichtadvies. Eveneens houden wij rekening met de duurzaamheid en de kwaliteit van de lichtbronnen, alsook het energieverbruik ervan. Voor industriële projecten doen we beroep op een gratis lichtstudie aangeboden door Sylvania, Philips,…

Wij werken enkel met kwalitatieve merken die hun diensten al reeds bewezen hebben. Voor de verlichting werken we vooral met merken als PSM – Lightning, Modular, Delta Light, Wever& Ducré, … Andere merken als Philips, LTB, Targetti, … behoren eveneens tot ons gamma.

Voor elk project werken wij de offerte zo gedetailleerd mogelijk uit zodat wij uw installatie kunnen voorbereiden met oog op de toekomst.

Adams Elektro is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, verlichting en domotica zowel professioneel als particulier, van renovatie tot nieuwbouw. Contacteer Adams Elektro vandaag nog en geniet van een excellente service en vakkennis.